Van de bestuurstafel:

Binnen het programma van de Kollumerkatdagen is dit dit jaar een ruime plek ingeruimd voor het Oranje comité Kollum. Het Oranje comité bestaat dit jaar 100 jaar en dat is natuurlijk een felicitatie waard. Het Oranje comité heeft om dit te vieren op 26 en 27 april tal van festiviteiten op het programma staan. Hierbij is voor elk wat wils.

Natuurlijk is er ook een programma voor de katdagen. De stichting APK doet elk jaar haar uiterste best om een aantrekkelijk programma samen te stellen. Traditie getrouw zijn er aan aantal vaste onderdelen. Het is mooi om te zien, dat er voor de kinderplaybackshow op de diverse basisscholen voorrondes worden gehouden. Hierdoor zijn er elk jaar weer heel goede acts te bewonderen en voor de jury is het dan niet eenvoudig om de beste er uit te pikken. Naast de kinderplaybackshow is er natuurlijk weer de braderie op Koningsdag. Dit jaar is daar de kinderbraderie en ook een vrijmarkt aan toegevoegd. De deelnemers hieraan kunnen daarvoor een plekje zoeken op de Eskesstraat en de Regnerus Meinardystraat. De bingo van Invicta is er natuurlijk ook weer.

De brommerclub heeft naast de traditionele toertocht ook deze keer een ringsteek wedstrijd voor bromfietsers georganiseerd. Dit vindt plaats op de Voorstraat.

De Kollumer Oranjenacht wordt dit jaar verzorgd door de top 100 coverband Virus en de Nacht van Kollum door Stageline. Dit is een kleine greep uit het programma van de Kollumerkatdagen 2018.

De stichting APK kan elk jaar weer een beroep doen op een groot aantal ondernemers, instanties en vrijwilligers uit Kollum en omstreken. Door hun steun in wat voor vorm dan ook is het mogelijk om de Kollumerkatdagen te organiseren. Daarvoor hartelijk dank.

 

Tot ziens tijdens de Kollumer Katdagen.

 

de Feestcommissie, Cor, Sjaaco, Wilco, Sjouke, Jantine, Miranda, Marieke, Femke en Sylvia.