Woensdag 24 april | Darttoernooi!

Darten is de laatste jaren enorm gegroeid in populariteit, mede dankzij de prestaties van Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld de afgelopen jaren hebben diverse mensen vele uren voor de televisie doorgebracht om van hun sportieve prestaties te genieten.

Dat het darten ook nog steeds enorm populair is in onze regio blijkt wel uit de vele dartteams welke wekelijks in cafe’s en zalen hun niveau op wedstrijd niveau onderling met elkaar aangaan.

Reden voor de Stichting APK om ook dit jaar wederom een groot darttoernooi te organiseren op woensdagavond 24 april in de sporthal ‘van der Bijhal’ te Kollum.

Er is dit jaar weer gekozen voor een poule systeem waarin de deelnemers uiteindelijk in een winnaarsronde en een verliezersronde opgenomen gaan worden en de strijd aangaan voor de prijzen.

Met een royaal gevulde prijzenpot en diverse vleesprijzen hopen we opnieuw vele dartliefhebbers over de streep te trekken om de sportieve onderlinge strijd aan te gaan in Kollum.

Niet alleen als darter maar natuurlijk ook de toeschouwers nodigen wij u van harte uit om te komen genieten van deze sportieve strijd tijdens de Kollumer Katdagen 2019.

IMG-20190326-WA0006